Irina Tanase – Vocea Romaniei

Pana la urma Vocea Romaniei m-a atras si pe mine, ca pe toata lumea… Au ajuns in etapele finale ale concursului voci cu adevarat deosebite. Se canta muzica pop rock si disco si un pic de jazz pe ici pe colo, muzica mai mult veche decat noua si mai mult in alte limbi straine decat in romaneste.

Spectacolul de televiziune Vocea Romaniei mi-a atras atentia abia cand s-a cantat prima melodie in romaneste: Irina Tanase a avut curajul sa cante „De-ar fi sa vii”, o piesa „cu greutate” in istorie pe care a facut-o celebra Mihaela Runceanu. Multi artisti au cantat acest slagar de-a lungul vremii … dar interpretarea Irinei a fost unica.

Irina Tanase, De-ar fi sa vii (slagare romanesti - Mihaela Runceanu)

  Nu stiu daca pentru ca a prins la public slagarul romanesc al Mihaelei Runceanu, interpretat de Irina Tanase sau din ce alte motive, interpretarea unei piese din muzica romaneasca a devenit obligatorie pentru toti concurentii in emisiunile urmatoare.

De aceasta data Irina Tanase a ales sa ne impresioneze cu un slagar la fel de celebru din muzica adevarata romaneasca: „Vreau sa vii in viata mea!” a Aurei Urziceanu – o alta legenda a muzicii usoare romanesti.

Irina Tanase, Vreau sa vii in viata mea (slagare romanesti - Aura Urziceanu)

Lasă un comentariu